Passeig Migdia, 1 | Palafrugell 17200

Estades i acollides

ACOLLIDA BROTHERHOOD PROGRAMME

Aquesta és la proposta d’acollida dels alumnes de l’escola d’idiomes d’Anglaterra per a les famílies dels alumnes de Dinàmica 3. Es planteja una sèrie d’objectius i requisits per a dur a terme aquest programa que s’exposa a continuació.

El programa i les activitats dissenyades estan adreçades a joves a partir de 12 anys en el cas de l’acollida amb una de les nostres famílies. També oferim l’opció per a alumnes d’entre 3 i 12 anys la possibilitat de realitzar una estada per setmanes acompanyats d’un adult o responsable amb dret a allotjament.

Considerem que aquestes estades suposen una bona oportunitat per conèixer altres cultures i viure noves experiències. Allò que es pretén és que els alumnes vagin adquirint nous coneixements i experiències a través de l’aprenentatge d’un nou idioma, tenint sempre com a fil conductor l’aprenentatge i el joc.

ESTADA A PLYMOUTH

Des de Dinàmica 3 estem en contacte directe amb l’escola anglesa Suzanne Sparrow Language School. Té la seva seu a Plymouth i es tracta d’una escola professional i familiar amb 40 anys d’experiència en cursos de llengua anglesa per a estudiants internacionals.

Disposa d’un equip de professors qualificats i és especialista en l’ensenyament de diferents tipus de cursos, incloent la formació en anglès general, negocis i exàmens.

Ofereix un alt nivell de formació en anglès i una àmplia gamma de cursos, tan individuals com grupals, ajustats a les necessitats de cada alumne. Aquests es divideixen en parts teòriques i parts pràctiques. També es realitzen sortides i excursions.

L’escola està acreditada pel British Council i és membre de l’Associació d’escoles britàniques del Regne Unit.

OBJECTIUS

  • Aprendre una nova llengua a través d’una immersió lingüística total.
  • Realitzar un aprenentatge que es pugui posar en pràctica a la seva vida quotidiana.
  • Donar als alumnes que realitzen l’estada a l’estranger una sèrie de responsabilitats a l’hora d’introduir l’ús del nou idioma a la seva vida quotidiana.
  • Ajustar els cursos i l’ensenyament a les necessitats de cada alumne entenent que tenen ritmes d’aprenentatge diferent.
  • Oferir als alumnes l’experiència d’una estada a través de l’aprenentatge d’una altra cultura, societat i costums.