Passeig Migdia, 1 | Palafrugell 17200

Contacte

CONTACTE

info@escoladinamica3.cat 
679 124 032 (Anna) 

Facebook 
Instagram 

HORARI

De dilluns a divendres
Matins: De 10.00 h a 13.00 h
Tardes: De 15.30 a 21.30 h

Dissabtes al Coqui Mar
De 9.00 h a 13.00 h

El centre

Benvinguts, bienvenidos, welcome, willkommen, bienvenue… a l’escola d’Idiomes Dinàmica 3.

En la societat actual s’ha fet necessari conèixer més d’un idioma. Aquesta situació es fa especialment patent per als estudiants i titulats universitaris que pretenguin accedir als estudis necessaris per aconseguir una formació de qualitat i mantenir-se al dia en les seves disciplines.

Per això, Dinàmica 3 va decidir la creació d’un centre per a l’ensenyament d’idiomes que es va constituir com una societat entre dues sòcies apassionades de l’ensenyament i de les llengües del món. D’aquesta manera, Dinàmica 3 pretén donar servei per a l’ensenyament d’idiomes a tots els col·lectius des dels 3 anys fins a la seva edat adulta. També a totes aquelles persones que vulguin aprendre una llengua utilitzant una fórmula especialitzada, professional i de qualitat.

Els nostres cursos van dirigits tant a gent pertanyent a l’àmbit acadèmic, com a tot aquell que per necessitat o interès es plantegi aprendre un idioma. L’adquisició de les destreses comunicatives (comprensió oral i escrita, i expressió oral i escrita) és una part fonamental del curs, donant especial prioritat al component oral perquè l’alumne pugui expressar-se amb correcció i de manera més fluïda.

L’equip

Properament